Constantin Gherghe nu vrea sa fie parlamentar de Mehedinti

Constantin_GhergheFostul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, declară că nu este interesat de o candidatură pe un loc eligibil la alegerile parlamentare din toamna acestui an pe listele PMP Mehedinţi. Preşedintele PMP Mehedinţi, Constantin Gherghe, spune că, datorită problemelor grave de sănătate pe care le-a avut, nu doreşte să devină parlamentar de Mehedinţi, funcţie care, în opinia sa, presupune un efort ca urmare a asumării unei responsabilităţi pe care şi-ar lua-o faţă de alegătorii judeţului.

Cu toate acestea, în calitatea sa de preşedinte al PMP Mehedinţi, Constantin Gherghe afirmă că se implică în stabilirea candidaţilor şi a strategiei electorale a partidului pe care îl conduce. La momentul acesta cel mai vehiculat nume pentru a ocupa prima poziţie pe lista PMP Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor este Radu Iman, un medic recunoscut şi apreciat de mulţi cetăţeni ai judeţului. De altfel, Radu Iman a fost trecut pe lista cu propunerile de candidaţi trimisă de PMP Mehedinţi conducerii centrale a partidului.

Constantin Gherghe a mai spus că PMP Mehedinţi îşi doreşte să obţină un procent de 7% la alegerile parlamentare din toamna acest an, scor care, potrivit propriilor afirmaţii, poate fi obţinut.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *