Consiliul Județean Mehedinți sprijină fotbalul din județ

CJ_Mh_sport
Consiliul Județean Mehedinți vine în sprijinul fotbalului din județ. În cadrul ședinței de astăzi, 24 aprilie 2019, Consiliul Județean Mehedinți a înmânat echipamente sportive constând din șort, tricou și jambiere pentru fotbaliștii a 23 asociații de fotbal din județul Mehedinți. Astfel, fiecare echipă a primit câte un set de 16 echipamente pentru jucători de câmp și două echipamente pentru portar.

Totodată, în baza contractelor de asociere semnate cu Asociația Județeană de Fotbal Mehedinți și cele 23 de asociații sportive, se va acoperi din bugetul Consiliului Județean Mehedintu cheltuielile de arbitraj pentru etapele de juniori și de seniori care se vor juca în Campionatul Județean 2019-2020.

„Am decis să susținem finanțarea acestor echipamente din bugetul Consiliului Județean Mehedinți pentru a sprijini fotbalul județean și asociațiile locale care au nevoie de ajutor pentru a ajunge la performanță. Este vorba despre echipele din Ligile a IV-a și a V-a. Cu fotbalul județean am o ”relație” de suflet având în vedere că mi-am început scurta carieră sportivă la echipa din Vânju Mare, purtând tricoul cu numărul 11. Sper ca echipamentul cu acest număr să-i poarte mult noroc jucătorului la care va ajunge, cum, de altfel, sper ca toate cele achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți să îi conducă spre performanță pe fotbaliștii noștri. Am încredere că prin susținerea fotbalului din ligile inferioare, pas cu pas, vom reuși să clădim o echipă care să reprezinte județul Mehedinți în ligile superioare, chiar în Liga I”. a declarat Aladin Georgescu, pre;edintele Consiliului Judeéan Mehediní.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *