CJ Mehedinţi a primit 1,6 milioane lei de la Guvern pentru refacerea unor drumuri afectate de calamităţi

foto_calamitatiGuvernul României a alocat în şedinţa de Guvern din data de 12 iulie 2018 suma de 1 600 000 lei Consiliului Judeţean Mehedinţi, bani care vor fi folosiţi pentru refacerea unor drumuri afectate de calamităţi, în prima parte a anului 2018.

Astfel, în urma evaluărilor efectuate de comisia de specialitate întrunită prin Ordinul Prefectului Judeţului, s-a constatat că pe DJ 606B, în satele Corzu, Bîcleş şi Podu Grosului, din comuna Bîcleş şi pe DJ 607B, în satul Brezniţa Ocol, comuna Brezniţa Ocol, fenomenele hidrometeorologice au dus la producerea unor alunecări de teren care au afectat carosabilul.

În urma proiectului de hotărâre semnat de preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu şi prefectul Nicolae Drăghiea, Consiliului Judeţean Mehedinţi i-a fost alocată suma de 1 600 000 lei, banii provenind din Fondul de Intervenţie al Guvernului.

Preşedintele CJ Mehedinţi a dispus ca în perioada următoare să înceapă procedurile pentru refacerea celor trei porţiuni de drumuri judeţene afectate, astfel încât, locuitorii şi participanţii la trafic să nu aibă de suferit.

Oana Buzatu,
Compartimentul pentru Relaţia cu Mass – Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *