Centrale pe gaz în școlile și grădinițele din Drobeta Turnu Severin

Marius_Screciu_CentralePrimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a participat astăzi la montarea unei centrale pe gaz la Colegiul Naţional „Traian”, ca urmare a demarării unui proiect pilot de reducere a costurilor cu încălzirea în unitățile de învățământ din municipiu.
„Am demarat un proiect pilot de reducere a costurilor cu încălzirea în unitățile de învățământ din Drobeta Turnu Severin, prin montarea unei centrale pe gaz la Colegiul Naţional „Traian”.
Vom implementa această soluție în toate şcolile şi grădiniţele din municipiu unde există deja reţea de gaze, iar acolo unde nu avem, vom extinde sistemul de alimentare.
Investiţia ne va ajuta să micşorăm facturile cu până la 50 la sută lunar, reduceri ce provin atât din preţul combustibilului utilizat, cât şi din funcţionarea economică a noii centrale. Valoarea investiţiei este de aproximativ 100.000 euro, bani pe care preconizăm că îi vom recupera în cel mult trei ani de zile”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Marius_Screciu_Centrale1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *