Ce pot să nu mai facă în acest an Gabriela Dobrotă şi PMP Mehedinţi?

Cupa_PMPPMP Mehedinţi a organizat în anul 2016, fiind un an cu diuă tipuri de alegeri, locale şi parlamentare, două ediţii ale Turneului de Fotbal, intitulat “Cupa PMP Drobeta Turnu Severin”. Ambele ediţii au fost organizate în perioade premergătoare celor două campanii electorale, prima în luna martie a anului 2016, iar cea de-a doua în luna septembrie. Evenimentul a fost organizat la iniţiativa doamnei Gabriela Dobrotă, care la prima ediţie era candidat al PMP Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, iar la cea de-a doua de către Vlad Ciochina, preşedinte Organizaţia de Tineret municipiul Drobeta Turnu Severin.

„Ţinând cont că prima ediţie a fost un real succes, şi, în dorinţa de a atrage tineretul către sport, Organizaţia de Tineret Partidul Mişcarea Populară Mehedinţi, la iniţiativa D-nei Gabriela Dobrotă, membru PMP în Consiliul Local Drobeta Turnu Severin a organizat şi cea de-a doua ediţie a Turneului de fotbal Cupa PMP Drobeta Turnu Severin, spuneau anul trecut liderii PMP Mehedinţi.

Până acum PMP Mehedinţi nu a organizat cea de-a treia ediţie a “Cupei PMP Drobeta Turnu Severin”, însă anul acesta, nemaifiind an electoral, este posibil ca această competiţie fotbalistică a partidului să nu mai aibă loc.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *