Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin a intrat în linie dreaptă pentru modernizare. Investiţia se va ridica la peste 6 milioane de euro

Bazinul_inot_DTSDupă numeroase eforturi depuse de administraţia publică judeţeană, cu implicarea secretarului de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Alin Chirilă, unul din cele mai importante proiecte pentru severineni, dar şi pentru judeţul Mehedinţi, Bazinul de înot din municipiul Drobeta-Turnu Severin, se află în stadiu avansat la Compania Naţională de Investiţii şi este doar o chestiune de timp până când lucrările vor demara. Investiţia va avea o valoare totală de peste 6 milioane euro, iar bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin se va transforma într-un centru european.
„Pentru mine, acest proiect de reabilitare a bazinului de înot este unul de suflet. Am înţeles cât de important este acest obiectiv atât pentru locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin, cât şi pentru întreg judetul nostru şi mă bucur că în urma eforturilor depuse de administraţia pe care o conduc, cu sprijinul Guvernului României, acest proiect a intrat în linie dreaptă, fiind foarte puţin timp până când vom demara lucrările. Vreau să mulţumesc colegilor mei implicaţi în acest proiect, în special domnului secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Alin Chirilă, pentru efortul depus în realizarea acestui obiectiv. Echipa noastră va face chiar şi imposibilul pentru ca lucrările să înceapă în cel mai scurt timp, iar mehedinţenii să se poată bucura cât mai repede de beneficiile acestei investiţii”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi.
Bazinul_inot_DTS1Alin Chirilă, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a spus referindu-se la această investiţie: „Mă bucură faptul că împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, domnul Aladin Georgescu, am reuşit să parcurgem o bună parte a traseului instituţional şi să ne apropiem de momentul mult asteptat al începerii lucrărilor de reabilitare a bazinului de înot, una din cele mai importante investiţii de care judeţul Mehedinţi va beneficia. Mehedinţiul pentru mine va fi mereu acasă, şi vreau să îi asigur pe mehedinţeni că, din funcţia pe care o deţin, de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, am făcut tot ce s-a putut pentru a contribui la dezvoltarea judeţului. Este încă o veste bună pe care reuşesc să o aduc în judeţul din care provin, dar aceste lucruri s-au putut realiza doar cu sprijinul Guvernului României, alianţei PSD – ALDE, şi pentru asta vreau să mulţumesc în special domnului vicepremier şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, domnul Paul Stănescu, şi domnului preşedinte PSD, domnul Liviu Dragnea, pentru toată susţinerea dovedită pe care o au pentru judeţul nostru. Îmi doream pentru copiii şi tinerii judeţului, şi nu numai, un centru sportiv la nivel european şi mă bucur că, împreună, vom reuşi să oferim o mare bucurie severinenilor şi mehedințenilor. Ca şi până în prezent, în continuare voi fi alături de toţi reprezentanţii şi primarii judeţului nostru pentru a putea împreună să răspundem nevoilor cetăţenilor noştii care ne-au acordat încrederea pentru a putea ocupa aceste înalte funcţii. Pentru mine, judeţul Mehedinţi va fi mereu acasă şi nici o secundă nu voi uita de unde am plecat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *