Autoritatea Nationala pentru Turism – activitate sustinuta de promovare

Activitatea Autorităţii Naţionale pentru Turism este tot mai vizibilă, după ce pe pagina sa de facebook sunt posatate zilnic câteva articole despre rolul acestei instituţii. Astfel, Autoritatea Naţională pentru Turism şi-a propus să vină în sprijinul celor interesaţi cu informaţii utile şi diversificate. Sunt promovate locuri din România, fotografii cu frumuseţile ţării noastre, importante obiective turistice, tradiţii şi obiceiuri populare sau cele referitoare la sărbătorile religioase, toate însoţite de texte care să ilustreze cât mai convingător matrialele publicate. Un loc important este dedicat frumuseţilor patriei noastre sau obiectivelor turistice ale ţării, prin aceasta Autoritatea Naţională pentru Turism propunându-şi pe de-o parte să promoveze cât mai mult aceste frumuseţi, iar, pe de altă parte, să contribuie la dezvoltarea turismului în ţara noastră.

 
Pagina de facebook a Autorităţii Naţionale pentru Turism este, într-adevăr, una realizată profesionist, dar, totodată, constituie şi un instrument extrem de util pentru turişti în general, pentru toţi cei care vor să vadă frumuseţile României!
Pagina de facebook a Autorităţii Naţionale pentru Turism poate fi accesată la adresa https://www.facebook.com/AutoritateaNationalaPentruTurism/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *