Aproximativ 800 de copii înscriși în clasa pregătitoare din Drobeta Turnu Severin vor beneficia de ghiozdan echipat cu toate rechizitele

Cirjan_primul_ghiozdanAșa cum am promis, programul „Primul ghiozdan”, pe care l-am inițiat anul trecut, se va aplica și în anul școlar 2019-2020.
Astfel, aproximativ 800 de copii înscriși în clasa pregătitoare la școlile din Drobeta Turnu Severin vor beneficia un ghiozdan echipat cu toate rechizitele necesare pentru prima zi de școală: caiete, penar, stilou, creioane colorate, riglă, acuarele, etc.
Cu siguranță că micuții se vor bucura când vor găsi pe băncuțe în prima zi de școală aceste ghiozdane cu rechizite care sunt diferențiate pentru băieți și pentru fetițe.
E important ca și municipalitatea să sprijine copiii în prima zi de școală pentru că primul impact cu școala poate influența viitorul micuților.
Nu este de neglijat nici faptul că nu sunt deloc mici costurile cu un ghiozdan echipat cu tot ce este necesar pentru prima zi de școală, astfel că acest proiect reprezintă și un ajutor pentru părinții care își înscriu copiii în clasa pregătitoare.

Daniel Cîrjan,
Viceprimar Drobeta Turnu Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *