Alina Teiș, declarație politică: “Susținem candidatura premierului Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat”

Alina_Teis1_deputatSâmbătă, 29 iunie, va avea loc un nou moment important în viața Partidului Social Democrat. Este ziua în care se vor produce schimbări majore, ziua care va fi  decisivă pentru soarta acestui partid.

Pe 29 iunie se va alege președintele Partidului Social Democrat, iar președintele va trebui să fie o persoană puternică, înțeleaptă, calmă, care să poată conduce această formațiune politică, să aibă capacitatea să unească oamenii, să știe să facă față provocărilor și să facă din acest partid unul din ce în ce mai bun.

P.S.D. Mehedinți a hotărât, joi, 20 iunie 2019, susținerea premierului Viorica Dăncilă, la Congresul din 29 iunie, pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat, decizia organizației județene fiind luată cu unanimitate de voturi.

Funcția de președinte al Partidului Social Democrat este una care implică o mulțime de responsabilități. Dar cred că există persoana potrivită care să ocupe această poziție. Iar această persoană este chiar actualul premier al României, doamna Viorica Dăncilă. O persoană calmă, responsabilă, care nu acționează cu mânie și care este capabilă să ia decizii bune. O persoană care știe cum să gestioneze situațiile de criză și care îi poate aduce la aceeași masă pe toți cei din partid, chiar dacă au opinii diferite. O persoană care nu își încalcă promisiunile făcute față de ceilalți și care știe să asculte și părerile celorlalți înainte de a lua decizii. O persoană echilibrată și cu inițiativă.

Guvernul condus de doamna Viorica Dăncilă a demonstrat că poate veni cu proiecte care să rezolve problemele românilor. Vorbim de realizări pe plan economic, de creșterea puterii de cumpărare, de programe pentru creșterea investițiilor, dar și de acordarea unei atenții sporite proiectelor de dezvoltare a României, atât în plan local, regional şi naţional.

Cred că, odată cu venirea la conducere a doamnei Viorica Dăncilă, Partidul Social Democrat va demonstra, din nou, că este o organizație puternică și îndreptată spre valorile europene precum: solidaritate, egalitate de șanse, respect și generozitate. Că nu vor mai exista conflicte și că noi toți vom pune, mai presus orice, binele românilor. Am încredere că, prin munca noastră și prin rezultate concrete, vom recâștiga încrederea oamenilor.

Îi doresc doamnei Viorica Dăncilă succes la acest congres. O susțin și am încredere că, pe noi, cei din Partidul Social Democrat, ne poate reprezenta cu mândrie.

Deputat PSD de Mehedinţi
Prof. Alina Teiş

București, 26 iunie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *