Alina Teiș: “Am convingerea că PSD Mehedinți va obține un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare. Mulțumesc colegelor mele din OFSD”

Alina_Teis_campanie2La finalul campaniei pentru alegerile europarlamentare, deputata PSD Mehedinți, Alina Teiș,s-a arîtat mulțumită de modul în care PSD Mehedinți, în ansamblul său, ea personal și Organizația de femei a acestui partid, pe care o conduce, au abordat această campanie electorală. Pornind de la faptul că a fost prima campanie electorală la care a participat în calitate de deputat de Mehedinți, Alina Teiș a declarat că a ajuns în foarte multe localități ale județului, ocazie cu care, în afara prezentării ofertei electorale a PSD pentru scrutinul europarlamentar, a avut posibilitatea să discute și cu foarte mulți locuitori ai județului, de la care a preluat diverse probleme ale lor.

“A fost prima mea campanie electoral la care am participat în calitate de deputat al județului. Pot să vă spun că sunt foarte mulțumită de felul în care PSD Mehedinți, eu personal și Organizația femeilor social-democrate pe care o conduc s-au implicat în această campanile. A fost o campanile solicitantă, însă ne-am mobilizat exemplar și am reușit să transmitem mesajul electoral al PSD, realizările Guvernului PSD și de ce lista noastră de europarlamentari este bună și merită votată la alegerile din data de 26 mai. Pot să vă spun că am fost în foarte multe localități ale județului și sunt convinsă că cetățenii au înțeles foarte bine ce am făcut pentru ei și ce dorim să facem în continuare atât la nivelul Guvernului, dar și în Parlamentul European. Eu am convingerea că PSD Mehedinți va obține un rezultat foarte bun la alegerile europerlamentare. Totodată, această campanie electoral mi-a oferit prilejul să discut cu foarte mulți locuitori ai județului despre problemele lor, despre nemulțumirile lor și în ce măsură pot eu, ca parlamentar al județului, să îi ajut. Evident sunt mulțe probleme ale lor care țin de autoritățile publice locale sau județene, iar eu le-am spus că fac tot ce pot ca să îi ajut. Altele le voi discuta cu colegii mei deputați în cadrul Grupului parlamentar din care fac parte sau la ministerele de resort. Nu în ultimul rând, le-am promis cetățenilor din localitățile județului Mehedinți prin care am trecut în această campanie electoral că voi reveni printre ei în perioada vacanței parlamentare” , a declarat Alina Teiș.

“Mulțumesc colegelor din OFSD Mehedinți pentru implicare și dăruire”

Alina_Teis_campanie3Alina Teiș a ținut să mulțumească și femeilor din OFSD Mehedinți pentru modul în care au participat și s-au implicat în Campania pentru alegerile europarlamentare din județ. “Vreau să mulțumesc în primul rând colegelor mele din OFSD Mehedinți pentru implicare și dăruire, pentru felul în care au fost lângă mine și m-au ajutat în această campanie. Sunt niște colege minunate, care au înțeles importanța acestor alegeri și m-au ajutat foarte mult. Au renunțat la timpul lor liber, la unele probleme personale pe care le aveau, ca să meargă alături de mine prin localitățile județului pentru a informa cetățenii cu privire la oferta electoral a PSD. Aceasta demonstrează că OFSD Mehedinți este o organizație politică puternică, unită, cu responsabilitate și cu multă putere de implicare”, a mai spus parlamentarul mehedințean.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *