Alin Tomoescu revine la conducerea IŞJ Mehedinţi. Mirela Pintea Enea, mesaj emoţionant la final de mandat

Alin_TomoescuMirela Pintea Enea îşi încheie mandatul de inspector şcolar general al judeţului Mehedinţ. În locul său va fi numit Alin Tomoescu, cel care a mai deţnut pentru o scurtă  perioadă de timp această funcţe. Alin Tomoescu este profesor de informatică, iar în ultimul timp a deţinut funcţia de director-adjunct la Şcoala Postliceală Sanitară Drobeta Turnu Severin. De asemenea, Alin Tomoescu este şi consilier judeţean.

La final de mandat, Mirela Pintea Enea a postat pe pagina ei de facebook un mesaj emoţionant: „S-au împlinit 4 ani de când am fost numită în funcţia de inspector şcolar general în urma promovării concursului organizat de către Ministerul Educaţiei. Am plecat la drum cu încredere şi speranţă că destinul şcolii mehedințene va excela. Performanţa este cea care ne defineşte pe noi, dascălii, şi ne obligă la maximă responsabilitate pentru a construi un viitor frumos copiilor noştri. A fost un drum anevoios în care am întâlnit foarte multa rezistenţă la schimbare, dar şi persoane deosebite care fac cinste învăţământului mehedinţean. Am fost nevoită să lupt în instanţă impotriva abuzurilor unor persoane care consideră şcoala ca fiind „feuda” lor.
Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături şi îmi exprim speranţa că obiectivele educaţionale vor continua să fie obţinute prin transparenţă, onestitate, corectitudine şi responsabilitate!”.

Cel mai probabil, Mirela Pintea Enea va reveni la catedră, la Colegiul Naţonal „Traian” şi la Şcoala Postliceală Sanitară, acolo unde este profesoară de biologie.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *