Aladin Georgescu şi Nicolae Drăghiea au inspectat stadiul lucrărilor de infrastructură din judeţ

Aladin_Georgescu_Nicolae_DraghieaPreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, împreună cu prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, alături de directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, Bogdan Bratu, au efectuat o vizită la lucrările care se efectuează la ora actuală pe drumurile naţionale din judeţul Mehedinţi, în scopul verificării stadiului şi calităţii efectuării acestora.

Au fost inspectate lucrările de consolidare şi refacere a părţii carosabile ce se desfăşoară pe DN67, la km 16+000 – 16+200, dealul Colibaşi, lucrări care se apropie de finalizare. De-a lungul lucrărilor efectuate pe acest tronson au fost forate, armate şi betonate un total de 33 de coloane Benotto.

Având în vedere că există o lucrare pentru construirea unui sens giratoriu în localitatea Şimian, s-a verificat calitatea şi stadiul executării lucrării, termenul de finalizare al acesteia fiind sfârşitul acestei săptămâni.

În continuare, s-a inspectat dealul Stârmina unde a avut loc o alunecare de teren cauzată de precipitaţiile din ultimele zile. S-au stabilit măsurile de remediere ale acestei situaţii şi s-au dat dispoziţiile necesare pentru ca remedierea să fie făcută într-un timp optim, urmând ca în primăvara anului viitor să demareze o consolidare.

De asemenea, s-a discutat despre stadiul lucrărilor la rosturile de dilataţie la unele viaducte, aflate pe DN6, între localităţile Drobeta Turnu-Severin şi Orşova, aceste lucrări urmând să fie finalizate în maxim două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *