Aladin Georgescu: „Primarii ALDE ai comunelor Vlădaia și Dumbrava o susțin pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale”

Aladin_Georgescu_primari_ALDEDoi dintre cei trei primari ai ALDE Mehedinți din județ au decis să susțină candidatul PSD, Viorica Dăncilă, la alegerile prezidențiale. Este vorba despre Viorel Spuză, primarul comunei Vlădaia, și Cătălin Enache, primarul comunei Dumbrava. Cei doi edili au anunțat această decizie la sediul PSD Mehedinți, în cadrul unei conferință de presă la care au mai participat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți, și senatorul Liviu Mazilu, secretarul general al organizației județene.

„Primarii comunelor mehedințene Vlădaia și Dumbrava, domnii Viorel Spuză și Cătălin Enache, ambii aleși în anul 2016, pe listele ALDE o susțin la alegerile prezidențiale pe doamna Viorica Dăncilă, candidatul PSD. Ceea ce i-a determinat pe cei doi edili să susțină candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, în ciuda deciziei conducerii centrale a partidului din care fac parte, este tocmai Programul de Guvernare pus în practică începând cu ianuarie 2017 și mai ales măsurile puse în aplicare pentru dezvoltarea comunităților locale, măsuri de care în Mehedinți, au beneficiat toate primăriile, indiferent de culoarea politică. Acest fapt, dar și buna colaborare pe care au avut-o cu subsemnatul, în calitate de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, i-a determinat să aleagă să o susțină la alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat pe doamna premier Viorica Dăncilă.
Le mulțumesc domnilor primari pentru buna colaborare și salut decizia pe care au anunțat-o astăzi!
Le doresc mult succes în implementarea proiectelor pe care le au și îi asigur de toată susținerea mea”, a declarat Aladin Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *