Aladin Georgescu: „În Malovăț începe asfaltarea ulițelor cu fonduri guvernamentale”

Aladin_Georgescu_Ion_MichescuPreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat, la invitația primarului comunei Malovăț, Ion Michescu, la semnarea contractului pentru execuția lucrărilor de modernizare a ulițelor din comună.

Este vorba despre un contract în valoare de 10,6 milioane lei, fonduri provenite din Programul Național de Dezvoltare Locală al Guvernului PSD care acoperă investiția pe 14,5 km drumuri în șase din cele șapte sate ale comunei.

„În Malovăț începe asfaltarea ulițelor cu fonduri guvernamentale. La Malovăț, la fel ca în toate comunele din Mehedinți și din țară unde s-au implementat proiecte în baza Programului Național de Dezvoltare Locală, lucrurile au mers foarte bine în sensul că s-au făcut investiții absolut necesare pentru oameni. Sigur că în Mehedinți am sprijinit toate proiectele domnilor primari și mă bucur că ele se implementează cu succes. Sprijinul cel mai mare a venit însă de la Guvernul PSD și va veni în continuare.

Îi doresc mult succes domnului primar Ion Michescu în implementarea acestui proiect, dar și a celorlalte trei deja demarate prin PNDL. Acestea vizează realizare sistemului de canalizare în satele Malovăț și Colibași, alimentare cu apă în satul Negrești, precum și realizarea unui pod. În perioada următoare se va scoate la licitație proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a școlii din Malovăț”. a declarat Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *