Aladin Georgescu: „În câteva zile vor începe lucrările de extindere a Ambulatorului din cadrul Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin”

ambulatoriuPreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a avut o întâlnire de lucru cu reprezentantul firmelor asociate în cadrul proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin” pentru a discuta ultimele detalii legate de demararea acestei investiții.

„În acest moment echipele de muncitori au organizat șantierul, au curățat zona unde urmează să se construiască noul corp de clădire, iar în câteva zile lucrările vor începe în forță.
Proiectul care se realizează pe fonduri europene presupune modernizarea Ambulatoriului actual, construirea unui nou corp de clădire în vecinătatea acestuia compus din parter și etaj (aproximativ 780 mp), realizarea de alei, trotuare de circulație pietonală, precum și amenajări peisagistice.
Totodată se vor înființa mai multe cabinete medicale și săli de tratament. Valoarea totală a investiției este de 12.055.298,60 lei din care Consiliul Județean va acoperi cheltuielile neeligibile în valoare de 1.600.000 lei.
Am convingerea că lucrările vor decurge normal, iar anul viitor vom recepționa noua clădire, astfel încât să asigurăm un confort sporit atât pentru pacienți, cât și pentru medicii care își desfășoară activitatea în Ambulatoriu”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.
ambulatoriu1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *