Aladin Georgescu: “Continuam sa construim impreuna”

Aladin_Georgescu_PSD_Mh

Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi şi al PSD Mehedinţi, este, fără îndoială, un politician care a crescut mult, cel puţin în ultimii doi ani de când deţine cea mai importantă funcţie din conducerea administraţiei publice judeţene. În calitatea sa de preşedinte al CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu s-a implicat cu suficientă responsabilitate în problematica judeţului, dovedindu-se un ales local nu doar foarte activ, ci şi unul cu simţul realităţii şi responsabilităţii pentru soarta judeţului Mehedinţi şi a locuitorilor săi.

Aladin Georgescu a înţeles, din postura funcţiei publice pe care o deţine, că rolul unui ales este acela de a-şi aduce o contribuţie la dezvoltarea comunităţii locale. În acest sens, a demarat o serie de proiecte la nivelul judeţului Mehedinţi, multe dintre ele vizând problemele reale cu care se confruntă localităţile judeţului Mehedinţi, în mod deosebit cele legate de infrastructura judeţului. Foarte multe drumuri din judeţ au fost asfaltate. De asemenea, multe localităţi au fost alimentate cu apă şi s-a realizat canalizarea.

O atenţie deosebită a fost acordată unor unităţi de învăţământ din mediul rural, unde au fost făcute reabilitări. Aladin Georgescu spune că a demarat la nivelul judeţului Mehedinţi un amplu program de modernizare şi doreşte ca acesta să fie continuat şi în următoarea legislatură.

Aladin Georgescu mai menţionează faptul că în toată perioada cât PSD a fost la guvernare a primit tot sprijinul pentru a demara proiectele de investiţii din judeţul Mehedinţi. “În perioada în care PSD a fost la guvernare, Victor Ponta prim-ministru, iar Liviu Dragnea vicepremier şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice Locale s-a iniţiat programul de dezvoltare locală prin care s-au alocat bani pentru proiectele de alimentare cu apă şi asfaltare, în judeţul Mehedinţi au venit cei mai mulţi bani, fonduri necesare pentru a demara investiţiile necesare de care localităţile din judeţ şi Mehedinţiul aveau nevoie”, a declarat Aladin Georgescu. Preşedintele CJ Mehedinţi este de părere că investiţiile realitate în mandatul său trebuie să continuie.

Tocmai de aceea a ales să vină în faţa cetăţenilor cu sloganul “Continuăm să construim împreună”, deoarece este nevoie de continuitate în fruntea administraţiei publice judeţene pentru ca procesul modernizării judeţului Mehedinţi să devină, într-adevăr, realitate.  “Este nevoie ca investiţiile în infrastructura de modernizare a Mehedinţiului să continuie. De la asfaltări care să lege localităţile, alimentări cu apă şi canalizare şi până la reabilitări de unităţi de învăţământ sau medicale, toate lucrările demarate vor crea condiţii civilizate pentru comunităţile locale din judeţul Mehedinţi. Judeţul Mehedinţi merită o administraţie eficientă, competentă şi responsabilă”, afirmă Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *