Aladin Georgescu – cel mai in forma lider politic mehedintean al momentului

Aladin_GeorgescuAladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi, este politicianul local care a înregistrat cea mai spectaculoasă evoluţie politică în ultimi ani, ajungând în prezent să fie cel mai important lider politic al judeţului, preşedintele celui mai mare partid politic local. Anvergura sa politică s-a observat la scrutinul local din vara acestui an când PSD Mehedinţi, condus de Aladin Georgescu, a obţinut un scor electoral foarte bun.

La această victorie a PSD Mehedinţi o contribuţie importantă a avut-o şi preşedintele Aladin Georgescu, politicianul care a ştiut, alături de echipa sa din conducerea partidului, să adopte o strategie politică şi electorală eficientă, care în cele din urmă a dat roade. Meritul său a fost acela că a păstrat partidul unit şi că a propus drept candidaţi primari competenţi credibili şi apreciaţi, edili pe care i-a sprijinit în proiectele demarate în comunităţile lor. Rezultatul de la urne a fost unul peste aşteptări, PSD Mehedinţi câştigând categoric alegerile în judeţ.

Partidul a obţinut cel mai mare număr de primari, respectiv 55 din 66 de primării ale judeţului, incluzând şi cele 5 oraşe, dar şi majoritatea consilierilor judeţeni. A fost cea mai spectaculoasă victorie a PSD Mehedinţi din toată istoria sa la un scrutin local, iar aceasta s-a întâmplat când partidul a fost condus de către Aladin Georgescu.

Ca urmare a acestui rezultat electoral remarcabil, Aladin Georgescu a fost reales de către colegii săi consilieri în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi. A fost o alegere corectă şi o încununare a unei evoluţii politice foarte bune pentru un tânăr politician local, aşa cum este Aladin Georgescu.

În urma rezultatului obţinut la alegerile locale, în calitatea sa de preşedinte de partid, Aladin Georgescu este în acest moment cel mai în formă politician mehedinţean al momentului şi liderul cu cel mai mare potenţial de creştere politică în perioada următoare. Din acest punct de vedere, Aladin Georgescu are toate premisele să se afirme în forţă ca lider politic. Alegerile parlamentare din acest constituie, de asemenea, o mare oprtunitate de a demonstra că este un preşedinte de partid redutabil.

La cum evoluează politica locală, la anvergura partidelor politice locale, PSD Mehedinţi porneşte cu şanse reale să câştige şi alegerile parlamentare în judeţ. Partidul este foarte bine organizat în teritoriu, are cei mai mulţi aleşi locali, esenţiali pentru abordarea oricărui tip de scrutin electoral, o conducere activă şi un lider care a probat reale abilităţi politice.

Pe de altă parte, alegerile parlamentare din luna decembrie a acestui an constituie şi o mare provocare pentru Aladin Georgescu, deoarece este pentru prima dată când conduce PSD Mehedinţi la aceste alegeri din postura de preşedinte statutar ales. Cu atât mai mai mult îşi doreşte o victorie a partidului pe care îl conduce, tocamai pentru a demonstra că este un lider politic responsabil.

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, în care a fost reales după rezultatul remarcabil obţinut de PSD Mehedinţi la alegerile locale, îi deschide o perspectivă politică reală pentru Aladin Georgescu. El face parte din categoria politicienilor tineri mehedinţeni care doresc să se afirme pe scena politică locală.

Aladin Georgescu are toate premisele, în acest moment, să-şi construiască o carieră politică şi administrativă de succes.

Mircea Popescu            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *