Aladin Georgescu, acuzații dure înaintea campaniei: „Ca să treacă la PNL Mehedinți, primarilor li s-au promis sume de bani”

Aladin_CJJJPreședintele PSD Mehedinți, în același timp și președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, lansează, cu puțin timp înainte data limită a depunerii candidaturilor pentru alegerile locale, acuzații extrem de dure la adresa PNL Mehedinți. Liderul social-democrat acuză PNL Mehedinți că a vrut să racoleze primari PSD, cărora le-a promis sume de bani pentru comunitățile lor, sume care oricum trebuiau să vină, dar care nu au mai venit, pentru că nu a avut loc rectificarea bugetară.

„Deși susțin sus și tare că nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor și majorarea pensiilor cu 40%, în Mehedinți, PNL a dus o campanie mizerabilă de racolare a primarilor PSD, la fel ca în multe județe din țară, încercând să le promită bani la rectificarea bugetară… care nu au mai venit!

Edilii care au făcut performanță în timpul mandatului 2016-2020, cu sprijin real din partea Guvernării PSD au fost numai buni acum pentru liberali, deși au trecut doar câteva luni de când Orban anunța că primarii PSD sunt indezirabili.

De-a lungul ultimelor săptămâni, profitând de funcțiile publice pe care le-au obținut de-a gata, liberalii au chemat rând pe rând la discuții primarii PSD.

Prima momeală pe care au aruncat-o a fost rectificarea bugetară. Ca să treacă la PNL, primarilor li s-au promis sume de bani pe care oricum ar fi trebuit să le primească! Cum rectificarea nu s-a mai făcut, nici banii nu au mai venit! Au trecut apoi liberalii la povestea alimentării cu gaz a comunelor, dar cine s-o mai creadă și pe asta?!

Nici a treia încercare nu a avut prea mult succes! Aici, CNI-ul, Compania Națională de Investiții ajunsese să se ocupe de construirea de cămine culturale în satele județului sau de amenajări de târguri și oboare, obiective deloc de neglijat la nivel local, dar pe cât de ușor ar fi de finanțat, pe atât liberalii sunt incapabili să le realizeze! S-au convins primarii că li se aruncă momeală ca la pești și le-au spus PAS”, a declarat Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *