A început dezinfecția străzilor în Drobeta Turnu Severin. 70 de parcuri, peste 800 de bănci, sute de coșuri stradale, alei, piețele agro-alimentare, instituții publice sunt dezinfectate

DezinfectieÎncepând de astăzi, în municipiul Drobeta Turnu Severin a demarat o amplă operațiune de spălare, cu soluții pe bază de clor activ și biocid, a străzilor din Drobeta Turnu Severin, după ce anterior acestea au fost curățate timp de două zile cu apă.

Totodată, 70 de parcuri, peste 800 de bănci, sute de coșuri stradale, străzi și alei pietonale, intrările în piețele agro-alimentare, dar și instituții publice din municipiu sunt igienizate și dezinfectate în această perioadă, cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

„Acționăm astfel cu toate forțele și pe toate planurile, pentru a limita apariția și răspândirea epidemiei de coronavirus la nivelul orașului nostru.

Le mulțumesc tuturor celor care în aceste zile sunt în acțiune pentru siguranța populației și, în același timp, îi rog pe severineni să rămână în case, dacă nu au o urgență.

Dacă reușim să izolăm virusul și să întrerupem transmiterea lui, vom reveni mai rapid la viața noastră obișnuită, iar pentru asta este nevoie de un efort conjugat, al tuturor”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Dezinfectie1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *