800 de elevi în sezonul de Tabere școlare de la Drobeta Turnu Severin

Tabere_scolare1Începând cu data de 22 iunie și până la 30 august 2019 sezonul de Tabere școlare este deschis la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mehedinți. Deja la această instituție a sosit a doua serie de copii. În cadrul taberei școlare aceștia desfășoară o serie de activități specifice, cât și excursii pentru a vizita obiectivele turistice din județul Mehedinți.

Profesorii și elevii participanți la Tabăra organizată prin DJST Mehedinți au apreciat condițiile de cazare și masă oferite în Centrul de Agrement „Drobeta”.
Gabriel_Raceanu1„Ca în fiecare an, și anul acesta Centru Centrul de Agrement Drobeta este la capacitate maximă în sezonul de tabere școlare. Avem 800 de elevi pe perioada sezonului. Începând cu data de 29 iulie 2019 avem 3 tabere naționale organizate de DJST și Ministerul Tineretului și Sportului. Aceste tabere sunt gratuite pentru copii și au tematici diferite, cum ar fi: criminalistică, etnografie, teatru și film. Avem personal calificat și le oferim cele mai bune condiții pentru a se simți bine la noi și pentru a rămâne cu amintiri frumoase despre județul și orașul nostru”, a declarat Gabriel Răceanu, directorul executiv al DJST Mehedinți.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *