Viceprimarul Daniel Cîrjan: „Până acum au beneficiat de consultații oftalmologice 2248 de copii din Drobeta Turnu Severin”

oftalmologieViceprimarul municipiului Drovbeta Turnu Severin, liberalul Daniel Cîrjan, spune că, alături de colegii săi liberali din Consiliul Local a propus ca în anul școlar 2018-2019 copiii din clasele 0-4 din școlile din Drobeta Turnu Severin sa beneficieze de consultații oftalmologice gratuite, fapt care a dus la un număr foarte mare de elevi care au beneficiat de acest serviciu.

„Până la acest moment au beneficiat de consultații oftalmologice 2248 de copii de la următoarele unități de învățământ: Școala gimnazială nr.6, nr.7, nr.14, nr.15, Școala gimnazială Petre Sergescu, Școala Alice Voinescu, Colegiul Național Ștefan Odobleja. Urmează a fi efectuate consultații pentru copiii de la Școala Gimnazială nr.3, nr.10, Dimitrie Grecescu, Constantin Negreanu și Liceul I. Șt. Paulian. Toate aceste consultații oftalmologice se efectuează de un medic specialist oftalmolog la clasă la fiecare unitate de învățământ în parte. La finalizarea proiectului, va fi prezentat public bilanțul acestor consultații oftalmologice, câți copii sunt sănătoși și câți copii au deficiențe de vedere care necesită investigații suplimentare”, a declarat Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *