Viceprimarul Daniel Cîrjan: „Măști de protecție pentru severineni”

Cirjan_DViceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, spune că, având în necesitatea de a veni în sprijinul severinenilor în aceste momente extrem de dificile, va propune în cadrul Primăriei achiziționarea de măști de protecție pentru locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin.
„Din păcate, această pandemie a dus și la o criză a echipamentelor de protecție, a măștilor de protecție și a altor echipamente, motiv pentru care populația are acces foarte greu la aceste mijloace de protecție.
Avantajul primăriei este că poate face o achiziție de mii de astfel de echipamente de protecție, fiind mult mai ușor de procurat o cantitate mai mare.
Va fi o provocare modalitatea de distribuire către populația a acestor măști de protecție, dar cu siguranță vom găsi cea mai bună modalitatea de a le duce severinenilor, una dintre aceste metode fiind, spre exemplu, prin intermediul asociațiilor de proprietari.
Singura necunoscută este perioada de timp în care vor fi livrate de către producătorii, având în vedere criza existentă pe piața mondială, dar am convingerea că în 2-3 săptămâni se poate face distribuirea către populație.
Sunt momente dificile în care trebuie să fim solidari, să ne ajutăm unii pe alții și să punem cu toții umărul pentru a depăși această perioadă”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *