RMN-ul achiziționat pentru Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin este funcțional

RMNN2RMN-ul achiziționat pentru Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin a devenit funcțional de astăzi când, în prezența președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, alături de cadre mediale ale principalei unități spitalicești a județului, a avut loc inaugurarea punerii în funcțiune a apartului medical.

RMNN1„Astăzi facem un pas important în diagnosticarea anumitor afecțiuni prin examinare imagistică, la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Aici funcționează aparatul de rezonanță magnetică achiziționat de Guvernul Partidului Social Democrat, prin Banca Mondială.
Mai exact, în urma demersurilor pe care, personal, le-am făcut la Ministerul Sănătății și Guvernul PSD, avem acum această posibilitate de diagnosticare timpurie a anumitor probleme medicale care implicit, pot fi tratate în fază incipientă, ceea ce sporește, știm cu toții, șansele de vindecare.
Vreau să îi asigur pe toți mehedințenii că sănătatea a fost și este un domeniu prioritar pentru mine, așa cum a fost pentru Guvernul PSD, iar acest lucru se poate dovedi simplu, fără prea mari eforturi din partea nimănui.
La Spitalul Județean avem proiecte cu fonduri europene câștigate, avem investiții finanțate de Consiliul Județean pentru lucrări de modernizare în valoare de 130 milioane lei, care nu s-au făcut de mai bine de 30 de ani, indiferent cine a condus Consiliul Județean care este administratorul unității. Pentru unele proiecte licitațiile sunt deja în derulare și sperăm ca în scurt timp să avem și constructori pentru aceste investiții”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *