Răzvan Roșca (PMP Mehedinți): „Theodor Paleologu este un intelectual cu studii la Sorbona. Am convingerea că va obține un rezultat foarte bun, pentru că este un altfel de candidat”

Theodor_Paleologu_Razvan_Rosca1Președintele PMP Mehedinți, Răzvan Roșca, a participat duminică, 25 august 2019, la şedinţa Colegiului Național al PMP care a avut loc la Palatul Parlamentului din București și la care a fost desemnat candidatul acestei formațiuni politice pentru funcția de președinte al României. În cadrul ședinței s-a stabilit că Theodor Paleologu este candidatul PMP la funcția de președinte al României, iar Mihail Neamțu purtător de cuvânt și șef de campanie al partidului.

Răzvan Roșca apreciază că această nominalizare a PMP este una foarte bună, exprimându-și convingerea că PMP va obține un rezultat foarte bun avându-l pe Theodor Paleologu candidat.

„Am participat astăzi la ședința Colegiul Național al PMP și pot să vă spun că nominalizarea domnului Theodor Paleologu drept candidat al partidului pentru funcția de președinte al României este cea mai bună decizie pe care o o putem lua. Theodor Paleologu este un intelectual în adevăratul sens al cuvântului, cu studii la Sorbona, fost ministru și fost ambasador. Eu am convingerea că domnul Theodor Paleologu va obține un rezultat foarte bun, pentru că este un altfel de candidat. Pentru noi ca organizație județeană perioada următoare va fi una intensă, deoarece va trebui să ne implicăm cu mai multă seriozitate și responsabilitate în activitatea organizatorică și de partid pentru ca alegerile prezidențiale candidatul nostru Theodor Paleologu să obțină un rezultat bun în județ”, a declarat Răzvan Roșca, la finalul lucrărilor Colegiului Național al PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *