Răzvan Roșca, înlocuit de la conducerea PMP Mehedinți. Fostul lider al popularilor mehedințeni a fost un politician activ și implicat

Razvan_Rosca_PMP_MehRăzvan Roșca a fost  înlocuit de la conducerea PMP Mehedinți. În locul său a fost numit președinte interimar Nicolae Ivășchescu, secretar de stat la Ministerul Muncii.

Răzvan Emanoil Roşca a preluat în mod statutar funcţia de preşedinte al PMP Mehedinţi în toamna anului 2017, deși deținea funcția de preşedinte interimar al partidului încă din primăvara anului 2017, când a preluat-o de la Cătălin Voinea Mic, cel care a condus ca preşedinte interimar filiala judeţeană pentru câteva luni.

Promovarea lui Răzvan Roşca în funcţia de preşedinte al PMP Mehedinţi a survenit într-un moment în care această formaţiune politică era într-o situaţie politică nu tocmai favorabilă la nivelul judeţului. După preluarea funcţiei, noul preşedinte al PMP Mehedinţi şi-a propus să consolideze şi să relanseze partidul la nivelul judeţului.

Răzvan Roşca a gestionat foarte bine activitatea din partid, ca organizator în teritoriu. Astfel la propunerea sa, la scrutinul local parţial din vara anului 2017, candidatul pentru funcţia de primar al comunei Godeanu din partea PMP Mehedinţi, Romică Achimescu, s-a clasat pe locul 2, cu 120 de voturi, respective 26,3 %).

Şi în calitate de consilier local Răzvan Emanoil Roşca a avut până în prezent o activitate intensă, fiind de altfel prezent la toate şedinţele de Consiliu Local. Răzvan Roşca a fost co-iniţiator al regulamentului privind închirierea unui loc de parcare în municipiu cu tarifare orară, adoptat în acest an. Acest proiect a început încă din luna august a anului 2017, când consilierul PMP Mehedinţi Răzvan Roşca a demarat un proiect prin care să se înfiinţeze registrul de evidenţă a locurilor de parcare în care s-a făcut inventarierea acestora, urmat apoi de adoptarea unui regulament, acesta făcându-se cu sprijinul Executivului Primăriei severinene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *