Răzvan Roșca, Gabriela Dobrotă și dr. Marian Boiangiu – vectorii de imagine din PMP Mehedinți care pot aduce un plus de încredere electorală

Rosca_Dobrota_BoiangiuPMP Mehedinți se pregătește pentru alegerile locale de anul viitor, scrutin care va avea loc peste mai puțin de un an de zile și la care formațiunea speră nu doar să-și păstreze statutul de partid reprezentat în Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, ci și acceadă în Consiliul Județean, dar și să obțină mai mulți aleși locali.

Perspective pentru îndeplinirea acestui obiectiv politic sunt, deoarece ultimele alegeri, cele europarlamentare au arătat că PMP Mehedinți a mai crescut în preferințele alegătorilor comparativ cu alegerile din anul 2016.

Din acest punct de vedere, liderii PMP Mehedinți spun că au resursă umană în partid și că pot organiza partidul în așa fel încât să obțină rezultatele electorale propuse.

După alegerile europarlamentare de la sfârșitul lunii mai a acestui an, PMP Mehedinți a făcut o evaluare a acestui scrutin, ajungându-se la concluzia că filiala a obținut un rezultat dublu comparativ cu alegerile parlamentare din anul 2016. În municipiul Drobeta Turnu Severin, formațiunea și-a menținut bazinul electoral, comparativ cu alegerile din anul 2016, ceea ce denotă faptul că în PMP Mehedinți există resursă umană. Răzvan Roșca, președintele filialei și consilier local cu o activitate administrativă intensă, fosta candidată Gabriela Dobrotă, un manager cu performanțe deosebite în domeniul său de activitate, dr. Marian Boiangiu, un medic foarte cunoscut, apreciat și implicat în multe activități, sunt politicienii acestui partid care pot trage partidul după ei, aducând un plus de încredere în rândul electoratului, astfel încât partidul să-și atingă obiectivele electorale pe care și le-au propus pentru alegerile locale de anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *