Ramona Cupă, la inaugurarea sediului PMP Drobeta Turnu Severin: „Este nevoie de implicare și determinare pentru a consolida organizația locală”

Ramona_CupaSâmbătă, 25 ianuarie, a avut loc inaugurarea sediului PMP Drobeta Turnu Severin. Alături de Ramona Cupă (foto centru), proaspătul președinte al acestei organizații locale, a participat și conducerea partidului în frunte cu Eugen Tomac, președintele PMP și europarlamentar, Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP și secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Răzvan Roșca, președintele PMP Mehedinți, Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj.

În cuvântul său, Ramona Cupă a mulțumit conducerii centrale a partidului pentru participare și și-a exprimat convingerea că în PMP Drobeta Turnu Severin se impune mai mulă implicare și determinare în perspectiva alegerilor locale din acest an, scrutin la care dorește ca organizația pe care o conduce să obțină un rezultat foarte bun.

„Eu sunt un om nou în politică. Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Eugen Tomac pentru determinarea cu care se implică în acest proiect politic chiar și aici la Drobeta Turnu Severin. În calitate de președinte al organizației locale consider că este nevoie de mai multă implicare și determinare, astfel încât la alegerile locale din acest an să obținem un scor foarte bun în municipiul Drobeta Turnu Severin”, a declarat Ramona Cupă.

La rândul său, Eugen Tomac și-a exprimat convingerea că PMP are șansa să obțină la alegerile locale din acest un rezultat foarte bun atât la nivelul întregii țări, dar și în județul Mehedinți și Drobeta Turnu Severin.

„Pentru mine este o bucurie când vin la Drobeta Turnu Severin, însă de data aceasta vom lua anumite decizii importante pentru partid. Suntem conștienți că alegerile locale sunt altceva și trebuie să ne organizăm foarte bine, astfel încât să ne atingem țintele electorale. Am convingerea că vom obține un rezultat foarte bun în județul Mehedinți și în municipiul Drobeta Turnu Severin”, a declarat Eugen Tomac.

Totodată, Eugen Tomac a spus că a discutat cu ministrul Energiei, deputatul liberal mehedințean Virgil Popescu, despre un amplu program de extindere a rețelei de gaze naturale în județul Mehedinți.

Întâlnirea a continuat cu o Conferință regională, în cadrul căreia s-a discutat despre aspectele organizatorice și strategia electorală a filialelor PMP din Oltenia.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *