PSD Mehedinţi: „Klaus Iohannis atacă din nou independenţa statului de drept”

PSD_MhÎntr-un comunicat de presă, PSD Mehedinţi îl acuză pe preşedintele României, Klaus Iohannis, că atacă independenţa statului de drept şi că doreşte să dea jos un guvern legitim. “Filmul se repetă, modul de operare din 2015 este acelaşi, Klaus Iohannis a început să ceară demisia premierului, plângerea penală e pusă în mişcare, acum întrebarea pe care trebuie să ne-o punem legitim este: La ce au de gând să dea foc acum??!

După ce în 2015 premierul PSD a fost demis în urma unor presiuni exercitate de Klaus Iohannis, care i-a cerut de 5 ori demisia şi, în acelaşi timp, a fost iniţiat un demers pentru începerea urmăririi penale a premierului, scenariul se repeta. La fel ca în 2015, preşedintele Iohannis doreşte să dea jos o guvernare legitimă şi vrea cu orice preţ să oprească implementarea programului de guvernare care produce creştere economică şi duce la un trai mai bun pentru cetăţenii României.

Klaus Iohannis atacă din nou independenţa statului de drept şi doreşte sa dea jos un guvern ales care are performanţe notabile şi care a mărit veniturile românilor. De asemenea, acesta intenţionează să blocheze mărirea salariilor şi a pensiilor iar abuzurile în Justiţie să continue. Procurorii DNA au reuşit sa dea jos guvernul legitim al PSD şi pe premierul Victor Ponta într-o înscenare judiciară demontată între timp de instanţă.

Se pare că preşedintele Klaus Iohannis doreşte deturnarea democraţiei în folosul personal şi, dacă ar fi fost necesară o plângere penală pe numele cuiva din conducerea ţării, cu siguranţă aceea persoană ar fi Klaus Iohannis. Subminarea democraţiei prin mijloce şi instrumente neconstituţionale ar fi un capăt de acuzare pentru care preşedintele Iohannis ar trebui să fie anchetat”, se arată în comunicatul de presă al PSD Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *