PSD Mehedinti, favorit să castige scrutinul parlamentar in judet

Candidati_PSDMHPSD Mehedinţi este, de departe, cel mai puternic partid politic al judeţului. După alegerile locale din vara acestui an, PSD Mehedinţi şi-a consolidat şi mai mult forţa în judeţ. Din acest punct de vedere, PSD Mehedinţi este favorit să câştige scrutinul scrutinul din data de 11 decembrie din judeţul Mehedinţi.

La Senat, primul pe lista PSD Mehedinţi este Liviu Mazilu, un politician local cu multă experienţă politică şi administrativă. Liviu Mazilu s-a implicat mult în ultimii ani în consolidarea PSD Mehedinţi în judeţ, motiv pentru care merită din plin să obţină funcţia de senator.

Pentru Camera Deputaţilor propunerile PSD Mehedinţi sunt doi politicieni tineri, care nu au mai fost parlamentari: Constantin Truşcă şi Vlad Bontea. Constantin Truşcă este primarul comunei Şimian, un edil care a schimbat complet această comună în primul său mandat de primar. Constantin Truşcă este un politician care a acumulat suficientă experienţă administativă şi s-a dovedit un primar extrem de eficient.

PSD Mehedinţi mizează la aceste alegeri şi pe forţa organizaţiilor teritoriale de partid din judeţ, având cei mai mulţi primari, 55 din 66 în tot judeţul. Cu un astfel de număr de aleşi locali, dar mai ales cu un partid foarte bine organizat, PSD Mehedinţi are toate şansele să câştige într-o manieră categorică scrutinul parlamentar de duminică.

Aladin Georgescu este un lider de partid care s-a afirmat mult în ultimii ani, îndeosebi de când este preşedintele PSD Mehedinţi, devenind, practic, în acest moment cel mai important politician al judeţului. Ascensiunea sa politică s-a produs după ce a preluat funcţia de preşedinte al PSD Mehedinţi, iar scrutinul local din vara acestui an a demonstrate că Aladin Georgescu este un politician de forţă, cu suficientă maturitate politică.

Meritul său în calitate de preşedinte al PSD Mehedinţi a fost acela că a avut abilitatea necesară de a propune drept candidaţi la alegerile locale oameni credibili, în cea mai mare parte primari, care au făcut ceva pentru comunităţile lor, dovadă că au fost realeşi în funcţie, dar şi faptul că a consolidat organizaţia judeţeană de partid pe care o conduce.

De asemenea, în calitate de lider politic a adoptat o strategie electorală care în final s-a dovedit a fi una foarte eficientă, rezultatul de la alegerile locale fiind o confirmare a acestei realităţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *