Primarul Marius Screciu: „Navele de croazieră vor opri la Drobeta Turnu Severin”

Marius_Screciu_Ponton_DTS1Peste 3.000 de turiști vor opri în acest an în Drobeta Turnu Severin, de pe navele de croazieră care tranzitează Dunărea și vor vizita obiectivele turistice din municipiul nostru.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a semnat astăzi contractul prin care se concesionează terenul din zona piciorului Podului lui Traian, către cel mai mare tour-operator de turism din țară – Karpaten Turism, pentru construirea unui ponton de acostare.

„Împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, am făcut un pas important în dezvoltarea Strategiei de turism pentru Drobeta Turnu Severin, punând orașul pe harta navelor care acostează în porturile europene și aduc turiști din întreaga lume. Din acest moment putem spune că navele de croazieră vor opri la Drobeta Turnu Severin.
Potrivit reprezentanților agenției Karpaten Turism, de anul viitor, numărul turiștilor va crește la peste 35.000 anual.
Zona de acces către pontonul de acostare a navelor va fi amenajată cu fonduri din bugetul local”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *