Primarul Marius Screciu la inaugurarea unei fabrici în Severin: “Iniţiativa privată este un sprijin pentru autoritatea locală”

cottontextMarius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a participat miercuri la inaugurarea unei fabrici de confecţii, ca o dovadă a susţinerii investiţiilor ce creează locuri de muncă.

Este vorba despre o nouă unitate de producţie a societăţii COTTONTEXT, deschisă în zona Bulevardului Aluniş, prin achiziţionarea clădirii şi a terenului unui fost supermarket.

Investiţia de la Drobeta Turnu Severin se ridică la aproximativ 4 milioane euro.

“Facem aici produse deosebite, destinate cicliştilor – suntem producătorul nr. 1 din Europa în acest doemniu. În acest moment avem la Drobeta Turnu Severin aproximativ 350 de salariaţi şi vom atinge o cifră de aproximativ 500 de angajaţi. Am avut pe parcursul derulării acestui proiect o bună colaborare cu reprezentanţii autorităţilor locale, lucru pentru care le mulţumim” a declarat Erol Baeram, director general al companiei.

Ca un element de noutate, la Drobeta Turnu Severin, se fabrică în premieră o serie limitată de rucsaci. Ceea ce este special la aceştia este faptul că sunt produse din materiale reciclate de la autoturisme. Sunt folosite mai exact airbagurile şi centurile de siguranţă.

“Iniţiativa privată este un sprijin pentru autoritatea locală, iar orice investiţie care generează chiar şi un singur loc de muncă este una salutată de municipaliate. Eu cred că, la ora actuală, nu avem o porblemă foarte mare la nivelul municipiului în ceea ce priveşte găsirea unui loc de muncă. O problemă reală este cea a salarizării. Sunt convins însă că prin astfel de investiţii vom putea vorbi şi despre o piaţă a muncii mult mai competitivă, iar nivelul salariilor va creşte “ a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *