Primarul Marius Screciu: „În 2019 trebuie să demarăm investiţia de extindere a reţelei de gaze în Drobeta Turnu Severin”

Marius_Screciu_primarDTS1Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a organizat o conferinţă de presă, în cadrul căreia a făcut un bilanţ al activităţii Primăriei pe anul 2018, dar a şi vorbit de proiectele pe care le are în vedere pentru anul 2019. Marius Screciu a spus că anul 2018 a fost un an fructuos şi în care s-a lucrat foarte bine. „În anul 2018 punctual am reuşit să terminăm cele două bulevarde, respectiv Splai Mihai Viteazul şi Porţile de Fier, am amenajat zona ANL, am reuşit să luăm bani pentru asfaltarea străzilor la Schela, Gura Văii, Veteranii de Război, am finalizat alei, parcări, căi de acces. Pot să spun că anul 2018 a fost un an bun la care ne raportăm pozitiv”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Pentru anul 2019, Marius Screciu spune că au fost prinse foarte multe proiecte şi investiţii. Unul dintre acestea este extinderea reţelei de gaze. „În 2018, din păcate, nu am reuşit extinderea reţelei de gaze, dar aceasta nu din cauza noastră. Pentru că a existat un contract semnat cu Ministerul Energiei valabil până la 1 ianuarie 2019, care ne-a ţinut în loc. Am câştigat procesul cu firma şi am demarat procedura de a desemna o altă firmă care să se ocupe de această investiţie. În 2019 trebuie să demarăm investiţia de extindere a reţelei de gaze în municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru că este o investiţie foarte importantă pentru comunitate”, a mai spus Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Mircea Popescu  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *