Primarul Marius Screciu: „Din 2020 vasele de croazieră de pe Dunăre vor acosta și în Portul Drobeta Turnu Severin”

Marius_Screciu_DtsPrimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, s-a întâlnit astăzi, 8 august 2019, cu tour operatorul Karpaten Turism, pentru a discuta posibilitatea ca vasele de croazieră de pe Dunăre să acosteze și în Portul Drobeta Turnu Severin. Potrivit primarului, firma Karpaten Turism ar urma să construiască un ponton în zona Piciorului Podului lui Traian, care va fi finalizat în primăvara anului 2020, iar toată zona de acces va fi amenajată cu fonduri de la Primăria Drobeta Turnu Severin

„Astăzi am finalizat discuțiile cu tour operatorul Karpaten Turism pentru a acosta vasele de croazieră de pe Dunăre și în Portul Drobeta Turnu Severin. După ani de zile în care ne uitam cum trec navele de croazieră pe Dunăre, din 2020 acestea vor opri și în orașul nostru.
Împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, am demarat procedurile de colaborare cu acest tour operator, astfel încât miile de turiști de la bordul acestor nave să viziteze cele două obiective importante ale municipiului, Cetatea Severinului și Muzeul Regiunii Porților de Fier.
Urmează ca firma Karpaten Turism să construiască un ponton în zona Piciorului Podului lui Traian, care va fi finalizat în primăvara anului 2020, iar toată zona de acces va fi amenajată cu fonduri de la Primăria Drobeta Turnu Severin”, a declarat Marius Screciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *