Primarul Marius Screciu: „Am semnat cel mai mare contract pe fonduri europene din ultimii ani, de 8,2 milioane euro”

Screciu_contractPrimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a semnat astăzi un contract pe fonduri europene în valoare de peste 8,2 milioane de euro, bani pentru proiectarea și execuția străzilor din Drobeta Turnu Severin.

Cu aceste fonduri în perioada următoare vor fi realizate ample lucrări de reabilitare a infrastructurii pe următoarele străzi: Bd. Vîrciorova, Calea Severinului, Dudașului, Vodița, Făgăraș, Răscoalei, Banovița, Iazului, Villacrosse, Balcani, Prelungirea Carpați. Lucrările ce vor fi executate constau în: asfaltare străzi, realizare rețea pluvială, realizarea de accese către proprietăți, amenajare trotuare, sistem de iluminat, amenajare spații verzi.

„Am semnat astăzi cel mai mare contract pe fonduri europene, din ultimii ani, pentru proiectarea și execuția străzilor din Drobeta Turnu Severin, de peste 8,2 milioane euro.

Odată cu aceste investiții închidem practic reabilitarea tuturor străzilor importante din Drobeta Turnu Severin, un obiectiv pe care mi l-am propus pentru a crește atractivitatea orașului și calitatea vieții severinenilor.

Prin proiectele depuse și finanțate în diferitele programe ale Uniunii Europene, am reușit să atragem în ultimii ani peste 40 de milioane de euro.

O serie de proiecte sunt deja în pregătire pentru următorul exercițiu financiar 2021-2027, pentru că finanțarea europeană rămâne pentru mine o prioritate, pentru a grăbi modernizarea și dezvoltarea Severinului”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *