PMP Mehedinti si Dobrota Valentina-Gabriela pot fi surpriza alegerilor locale

Gabriela_Dobrota_Eugen_Golea

Pe scena politică mehedinţeană s-a constatat cel puţin în ultimii ani o nouă realitate politică. PMP Mehedinţi, formaţiunea condusă de Eugen Golea, a reuşit chiar în anul înfiinţării sale, anul 2014, nu doar să obţină un scor electoral foarte bun la primul său examen electoral, alegerile europarlamentare, ci şi să se erijeze într-un partid de perspectivă.

Fără îndoială că adevărata performanţă electorală a PMP Mehedinţi a fost scrutinul electoral europarlamentar din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde formaţiunea condusă de Eugen Golea a surclasat PDL Mehedinţi, obţinând locul 3, cu un procent de 8,77%. Asta a arătat, pe de-o parte, că a existat o implicare fermă pe timpul campaniei electorale, iar, pe de altă parte, că preşedintele PMP Mehedinţi, Eugen Golea, este într-adevăr un politician experimentat, care a reuşit să consolideze un partid într-un timp foarte scurt.

PMP Mehedinţi a devenit, după scrutinul europarlamentar, dar mai ales după scorul obţinut în Drobeta Turnu Severin, un actor politic important pe scena politică locală, un partid cu un grad mare de încredere la nivelul unui segment semnificativ al electoratului din judeţ.

Poziţia sa este mult consolidată mai ales după ce doamna Dobrotă Valentina-Gabriela a fost nominalizată drept candidat al PMP Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Doamna Dobrotă Valentina-Gabriela este, fără îndoială, un profesionist, un manager de succes şi un om care are idei, viziune şi soluţii realiste pentru situaţia actuală în care se găseşte municipiul Drobeta Turnu Severin, în mod deosebit în problematica creării de locuri de muncă şi a dezvoltării economice.

Din acest punct de vedere, PMP Mehedinţi şi Dobrotă Valentina-Gabriela pot fi surpriza alegerilor locale din data de 5 iunie în special în municipiul Drobeta Turnu Severin, dar şi în judeţ.

Eugen Golea este un lider politic cu simţul responsabilităţii şi realităţii. Pentru PMP Mehedinţi s-a creat o mare oportunitate politică şi electorală la scrutinul local din data de 5 iunie. Este o mare şansă pentru un partid tânăr, format preponderent din oameni tineri, care nu au mai făcut politică.

PMP Mehedinţi are, prin urmare, toate premisele să devină un partid puternic şi după alegerile locale. Situaţia în care se găseşte acest partid este una favorabilă, existând şanse reale să obţină scorul electoral propus şi să se afirme şi mai mult pe scena politică locală. Preşedintele PMP Mehedinţi, Eugen Golea, a adoptat o strategie politică, punând accentul în principal pe organizarea teritorială.

În calitatea sa de preşedinte, Eugen Golea şi-a asumat consolidarea partidului în teritoriu, obiectiv primordial pentru ca PMP Mehedinţi să se afirme la nivelul judeţului nu doar ca o alternativă politică viabilă, dar şi ca un partid serios, credibil, format preponderent din oameni tineri. Meritul pentru evoluţia politică spectaculoasă a PMP Mehedinţi aparţine preşedintelui său, Eugen Golea, un politician care a crezut în proiectul politic la care s-a angajat şi în şansele de afirmare ale partidului pe care îl conduce.

Eugen Golea este, fără îndoială, un politician local valoros şi responsabil tocmai prin aceea că a reuşit într-un timp foarte scurt să creeze o structură judeţeană de partid puternică, cu reale posibilităţi de afirmare. Pentru că PMP Mehedinţi este nu doar cel mai tânăr partid din judeţ, ci şi formaţiunea care a înregistrat cel mai mare salt politic într-o perioadă foarte scurtă.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *