PMP Mehedinți propune liste electorale proprii la alegerile locale din județ

PMP_MHHH3PMP Mehedinți a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat membrii noului Biroul de conducere de la nivelul organizației județene, dar și câteva aspecte legate de alegerile locale din acest an.

La conferință a participat președintele interimar al PMP Mehedinți, Nicolae Ivășchescu, secretar de stat la Ministerul Muncii, alături de Ramona Cupă, președinte PMP Drobeta Turnu Severin, și Cătălin Vatamanu, candidatul acestei formațiuni politice pentru orașul Baia de Aramă.

În ceea ce privește strategia electorală a partidului, Nicolae Ivășchescu a spus că PMP Mehedinți va merge cu liste proprii la alegerile locale din județ.

„Mergem singuri în alegerile locale, avem proprii candidați în toate localitățile din județul Mehedinți. Este mai bine singuri, pentru că noi am mers singuri tot timpul și am obținut scoruri electorale bune. Identificăm cei mai buni oameni pentru a fi candidați, iar această selecție se face în urma unor sondaje pe care le facem pentru fiecare fiecare oraș și comună a județului Mehedinți”, a declarat Nicolae Ivășchescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *