PMP Mehedinti organizeaza doua cupe de fotbal intr-un singur an electoral

Cupa_PMPFoto: pagina de facebook a PMP Organizatia Mehedinti

Fiind probabil într-o evidentă scădere de imagine, după scandalul iscat imediat după consumarea scrutinului local, PMP Mehedinţi încearcă să câştige simpatia alegătorilor printr-un eveniment sportiv, mai precis „Cupa PMP Drobeta Turnu Severin”. Evenimentul urmează să aibă loc mâine 25. 09. 2016, la Baza Sportivă „Balaci” din Drobeta Turnu Severin, începând cu orele 11.00. Este vorba despre cea de-a doua ediţie a acestei competiţii sportive a PMP Mehedinţi. „Ţinând cont că prima ediţie a fost un real succes, şi, în dorinţa de a atrage tineretul către sport, Organizaţia de Tineret Partidul Mişcarea Populară Mehedinţi, la iniţiativa D-nei Gabriela Dobrotă, membru PMP în Consiliul Local Drobeta Turnu Severin, va organiza în data de 25.09.2016, începând cu ora 11:00, la Baza Sportiva Balaci, gen. 11, ediţia a-II-a a Turneului de fotbal “Cupa PMP Drobeta Turnu Severin”. Turneul va fi organizat de către Vlad Ciochina, preşedinte Organizaţia de Tineret municipiul Drobeta Turnu Severin”, anunţă pe facebook PMP Mehedinţi acest eveniment.

Cupa_PMP1Foto: pagina de facebook a PMP Organizatia Mehedinti

Până aici poate nu ar fi nimic de comentat. În fond orice partid poate organiza o astfel de competiţie, chiar şi susţinând, demagogic, ca, de fapt promovează sportul şi mişcarea.

Numai că în cazul PMP Mehedinţi este vorba evident de o imagine electorală, pentru că, ciudat, prima ediţie a acestui eveniment sportiv a avut loc tot în acest an, mai precis pe data de 26 martie, cu mai puţin de o lună şi jumătate înainte de începerea oficială a campaniei electorale, scrutin la care doamna Gabriela Dobrotă era oficial candidatul PMP Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Şi evenimentul sportiv de atunci a avut loc tot la Baza sportivă „Balaci”, aşa cum se poate vedea din imaginea de mai jos.

Mircea Popescu

Cupa_PMP2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *