PMP Mehedinti, abandonati populismul ieftin si strident!

PMP_DTSPMP Mehedinţi a furat într-un mod imoral startul pentru alegerile parlamentare din luna decembrie a acestui an. Pe mai multe artere importante ale municipiului au apărut panouri uriaşe ale acestui partid. Este un mod de abordare total neproductiv şi neprofesionist prin care PMP Mehedinţi înţelege să-şi promoveze imaginea.

Nu printr-un afişaj politic ostentativ şi strident creşte cota de popularitate a unui partid şi încrederea în rândul alegătorilor, ci prin acţiune politică, prin contactul nemijlocit cu cetăţenii. Ori PMP Mehedinţi recurge prin acest afişaj politic strident la cea mai proastă metodă de promovare politică.

Cetăţenii, alegătorii în general, s-au săturat de partidele politice, iar o astfel de expunere precum face PMP Mehedinţi în municipiul Drobeta Turnu Severin nu poate avea decât un efect invers, adică atragerea antipatiei din partea alegătorilor. PMP Mehedinţi abandonaţi populismul ieftin şi strident în municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru că nu vă aduce niciun plus de încredere, dimpotrivă, atrage nemulţumirea cetăţenilor!

PMP Mehedinţi este în acest moment un partid total inactiv ca activitate politică, iar liderii săi sunt ca şi absenţi din spaţiul politic local. Nici fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe, preşedintele PMP Mehedinţi, nici Gabriela Dobrotă, prim-vicepreşedintele PMP Mehedinţi, nu sunt liderii politici activi, cu o activitate politică susţinută şi care să fie în contact permanent cu locuitorii judeţului pentru a le explica de ce partidul lor este diferit de alte formaţiuni politice.

Mai mult, în PMP Mehedinţi există o incertitudine totală în privinţa candidaţilor pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an! Este posibil ca nici Constantin Gherghe, nici Gabriela Dobrotă să nu-şi asume să candideze la scrutinul parlamentar.

Dar despre situaţia actuală din PMP Mehedinţi, despre incertitudinea din interiorul acestui partid privitoare la alegerile parlamentare, voi reveni cu o analiză amplă şi aprofundată.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *