PMP Drobeta Turnu Severin se întărește cu oameni noi: Eduard Koler, Ionuț Bleoancă, Louis Moisescu, Simona Cican

PMP_DTS2PMP Drobeta Turnu Severin devine o organizație politică tot mai atractivă pentru mulți oameni cunoscuți din municipiu care vor să se implice în politică. De când a devenit președinte al PMP Drobeta Turnu Severin, Ramona Cupă a reușit să atragă în organizația pe care o conduce atât tineri, dar și oameni cunoscuți pentru activitățile pe care le desfășoară, oameni pot aduce aduce un plus de valoare și încredere partidului în perspectiva alegerilor care vin. Cei mai mulți dintre cei care au dorit să se înscrie în PMP Drobeta Turnu Severin sunt oameni care nu au mai făcut politică, dar care vor să implice în această activitate pentru a aduce o schimbare în bine la nivelul municipiului.

Printre noii membri ai PMP Drobeta Turnu Severin se numără: Eduard Koler (om de afaceri) – secretar general al organizației, Ionuț Bleoancă (fost procuror) – vicepreședinte, Louis Moisescu (antreprenor) – vicepreședinte, Simona Cican (antreprenor, doctor în economie) – vicepreședinte.

„Cu astfel de oameni lângă tine, nu ai cum să nu privești cu optimism spre viitor.
Oricare dintre ei ar putea fi un candidat de succes al PMP la Primăria Severinului. Haideți alături de noi! Reușim împreună!”, a fost mesajul de încredere și încurajare făcut de Ramona Cupă, după ce organizația s-a întărit cu acești noi membri.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *