Partidul Miscarea Populara Mehedinti are solutii pentru dezvoltarea judetului

Eugen_Golea_PMP_Mh

Interviu cu Eugen Golea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi

Reporter: Domnule Eugen Golea, care este situaţia Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi în judeţ în acest moment?

Eugen Golea: Noi ne-am înfiinţat oficial la începutul anului 2014, însă, chiar şi în această perioadă scurtă, am reuşit să consolidăm partidul în judeţ, organizaţia Mişcarea Populară Mehedinţi fiind una dintre cele mai puternice din ţară. Ne-am organizat la nivelul întregului judeţ, însă ceea ce este mai important este faptul că oamenii au început să ne perceapă ca pe un partid serios, majoriatea celor care activează în randurile noastre, în organizaţiile locale, fiind cetăţeni care nu au mai fost implicati politic.

Reporter: În ce măsură aţi identificat acei oameni care pe de-o parte să poată contribui eficient la consolidarea partidului în judeţ, iar, pe de altă parte, să fie candidaţi cu şanse reale la alegerile locale din acest an?

Eugen Golea: Organizaţiile politice puternice sunt acelea care au în structura lor oameni serioşi, credibili şi competenţi. Pentru noi contează foarte mult calitatea liderilor, dorinţa lor de implicare. De asemenea, pentru Partidul Mişcarea Populară Mehedinţi este foarte importantă echipa. Am atras oameni noi, dar şi politicieni cu experienţă, care sunt integri şi care nu au făcut politică în prima linie. Consider că numai o echipă puternică la nivelul organizaţiei judeţene, formată din oameni credibili poate într-adevăr contribui hotărât şi eficient, prin candidaţii pe care îi propune, la schimbarea modului de a face politică în Mehedinţi. Noi dorim să le oferim o altă alternativă. Dacă reuşim să le redăm oamenilor încrederea că a face politică înseamnă a te pune în slujba binelui public, atunci înseamnă că am devenit puternici. Locuitorii acestui judeţ au nevoie de politicieni care să se bată ca acest judeţ să nu mai fie pe ultimele locuri în ceea ce priveşte dezvoltarea economică.

Reporter: Ce procent şi-a propus să obţină Mişcarea Populară Mehedinţi la alegerile locale din acest an?

Eugen Golea: Alegerile europarlamentare din anul 2014, dar şi scrutinul prezidenţial, au fost primele examene electorale ale nostre. Procentele pe care l-am obţinut au fost încurajatoare, iar acesta ne dă mari speranţe că la alegerile locale de anul viitor avem şanse reale să obţinem un procent foarte bun. Am făcut o evaluare a rezultatului obţinut şi am constatat că Partidul Mişcarea Populară Mehedinţi are potenţial politic de creştere. Am observat că am avut organizaţii care nu erau atât de puternice, dar unde am obţinut un scor foarte bun. Nu uitaţi că noi am obţinut acest rezultatat fără a avea aleşi locali ceea ce a constituit un dezvantaj faţă de celelalte partide politice. De asemenea, am atras în partid oameni de calitate, credibili şi oneşti, care să se implice în activitatea de partid, dar şi să fie promovaţi în funcţii de conducere, la nivel local şi judeţean. Este prematur să vorbim despre procente, însă ne propunem să avem reprezentanţi în Consiliul Judeţean Mehedinţi şi aleşi în toate localităţile judeţului.

Reporter: Ce mesaj politic transmiteţi cetăţenilor judeţului care vor veni la vot în data de 5 iunie?

Eugen Golea: Alegerile locale din data de 5 iunie an sunt foarte importante pentru judeţul Mehedinţi ţinând cont de faptul că judeţul duce o lipsă acută de locuri de muncă, iar investiţiile sunt puţine sau aproape deloc. Cei care vor conduce destinele judeţului începând din vara acestui an trebuie să găsească soluţii, să caute investitori şi să le acorde facilităţi acestora pentru a deschide noi unităţi de producţie care să absoarbă forţa de muncă disponibilă locală. În cel de-al doilea rând, trebuie axat pe atragerea de fonduri europene în domeniile prioritare, infrastructură, agricultură, turism etc. Le transmit cetăţenilor judeţului Mehedinţi să aibă încredere în noi. Am arătat în această perioadă că suntem o formaţiune politică formată preponderent din tineri, din oameni care nu au mai făcut politică. Este nevoie de un alt mod de a face politică. Partidul Mişcarea Populară Mehedinţi este un partid care şi-a propus să vină cu altă viziune şi un alt mod de a face politică. Este un partid care promovează altfel de oameni şi care vrea cu adevărat să facă ceva pentru acest judeţ, aflat într-o situaţie economică şi socială extrem de dificilă. Partidul Mişcarea Populară Mehedinţi are soluţii pentru dezvoltarea judeţului Mehedinţi. Vrem ca în 2016 să fim o forţă politică redutabilă pentru a putea dezvolta economic Mehedinţiul prin atragerea de investiţii care să creeze locuri de muncă în aşa fel încât tinerii să nu mai fie nevoiţi să plece din judeţul nostru sau chiar din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *