Noi măsuri de combatere a coronovirului în Severin: covoare pentru intrarea în blocuri îmbibate cu dezinfectant, dezinfectarea balustradelor, mânerelor de la ușile de intrare

scara_dezinfectieMunicipalitatea din Drobeta Turnu Severin a luat noi măsuri pentru a combate răspândirea a coronovirului în Severin. În acest sens, Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a anunțat care sunt acest măsuri care vor fi luate, începând din data de 2 aprilie 2020:

„Începând de mâine, vom dezinfecta fiecare scară de la cele 664 blocuri din Drobeta Turnu Severin, cu biocid, substanță cu efect bactericid, fungicid, levuricid și virucid.

De luni, 6 aprilie, vom pune la dispoziția asociațiilor de locatari covoare pentru intrarea în blocuri și o cantitate de soluție dezinfectantă pentru impregnarea acestora, suficientă pentru o lună de zile.

Fiecare asociație va primi gratuit, din partea municipalității, soluție pentru dezinfectarea balustradelor, mânerelor de la ușile de intrare, altor suprafețe comune, care necesită dezinfectare.

Vom oferi, tot în această perioadă, 20.000 de declarații, pe propria răspundere, tuturor asociațiilor de locatari, dar și severinenilor aflați la cumpărături, pentru a veni în sprijinul acestora”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *