Ministrul Răzvan Cuc, în vizită în Mehedinți, a decis: Porturile din județ trec de la APDF Giurgiu la administrațiile locale

Razvan_Cuc_MhMinistrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat astăzi o nouă vizită în județul Mehedinți, la invitația președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pentru a discuta punctual despre obiectivele de infrastructură din județ aflate în administrarea companiilor Ministerului.
Vizita a avut două componente majore, prima parte fiind legată de preluarea porturilor de la Dunăre, aflate în prezent în administrarea APDF Giurgiu, de către primăriile din Mehedinți, pe raza cărora se află, cu scopul de a le dezvolta și exploata din punct de vedere turistic și comercial.
“La întâlnirea care a avut loc la Consiliul Județean, domnul ministru ne-a transmis că decizia ca porturile de la Dunăre să fie transferate autorităților locale s-a luat deja, demersurile pentru Portul Drobeta Turnu Severin fiind avansate. Totodată, primarii din Drobeta Turnu Severin, Orșova, Svinița, Dubova și Gruia au participat la discuțiile care s-au purtat deopotrivă cu domnul ministru, reprezentanții componentei navale din Ministerul Transporturilor și conducerea APDF Giurgiu, toate părțile spunându-și punctul de vedere și solicitând lămuriri cu privire la demersurile oficiale ce trebuie urmate. Îi mulțumesc domnului ministru Răzvan Cuc pentru această nouă vizită în Mehedinți unde urmărește îndeaproape și lucrările care se realizează pe drumurile naționale, așa cum am stabilit împreună în luna mai, când domnia sa a venit de asemenea, în județ!”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
După discuția de la Consiliul Județean, ministrul Transporturilor a mers pe DN 67, în zona Colibași, pe DN 56B, între localitățile Țigănași și Gogoșu și pe DN 56C, în zona Vrata, acolo unde DRDP Craiova realizează lucrări de mai multe tronsoane de drum național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *