Marius Screciu și Daniel Cîrjan și-au scos săbiile pentru duelul electoral. Primarul despre viceprimar: „Micul mincinos și viceprimarul copy-paste”

Screciu_Cirjan1Ca și în urmă cu 3 ani, și la alegerile locale de anul viitor bătălia pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin se va da tot între primarul Marius Screciu și Daniel Cîrjan. Cei doi sunt, de altfel, principalii contracandidați pentru această funcție.

Deși mai este mai puțin de un an de zile până la alegerile locale, cei doi au început deja disputa electorală. Primarul Marius Screciu l-a acuzat virulent pe Daniel Cîrjan, după ce acesta din urmă a postat pe pagina sa de socializare imagini cu reabilitarea străzilor Calomfirescu, Brâncoveanu, Eminescu și Coșbuc

„Cetățenii din zona Calomfirescu, Brâncoveanu, Eminescu și Coșbuc ( Blocurile E9, E10, E4, E7) se vor bucura curând de o parcare reabilitată, lucrările fiind pe final. Urmează demararea lucrărilor la parcarea aferentă zonei G.I. Sisesti, Alion, Călărași. Având în vedere că sunt investiții aprobate în Consiliul Local, voi prezenta public și periodic stadiul derulării acestor lucrări, precum și eventualele probleme întâmpinate”, a scris Daniel Cîrjan pe pagina sa de socializare.

În replică, primarul Marius Screciu spune că proiectul reabilitări acestor străzi îi aparține și că acesta a fost anunțat public încă din luna februarie a acestui an. Mai mult, Marius Screciu spune despre Daniel Cîrjan că este mincinos și viceprimarul copy-paste.

„Micul mincinos. În general, am evitat să intru în polemică cu oponenții politici, cu atât mai mult cu cât unii dintre ei îmi sunt colaboratori direcți și îi întâlnesc zi de zi. Nu pot sta însă pasiv, să văd cum domnul Daniel Cîrjan își asumă un proiect care îmi aparține în totalitate, încălcând cele mai elementare norme de conduită administrativă, politică și de bun simț. După ce a terminat marile proiecte, gen sterilizarea câinilor cu stăpân, scoaterea furculițelor și farfuriilor de plastic, etc., toate copiate de la alte primării, viceprimarul copy-paste, profitând de faptul că timp de 2 zile am fost plecat într-o delegație, a ieșit și s-a fotografiat cu un proiect care îmi aparține sută la sută și la care nu are niciun merit, decât acela de a fi de acord, alături de ceilalți 22 de consilieri locali. Din păcate, aflat în pană de idei și având grave lacune vizionare pe banii cetățenilor, Daniel Cîrjan alege să-și asume, prin insinuare, proiecte care nu-i aparțin, de care habar nu avea până în momentul în care le-am propus Consiliului Local, dovedindu-ne pe lângă lipsa de idei și apucături mărunte de demagog. Halal de un așa posibil primar pentru Severin”, a fost replica primarului Marius Screciu pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *