Marius Screciu și-a depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin

Marius_Screciu_candidaturaPrimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, și-a depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat de primar al orașului, fiind candidatul PSD Mehedinți pentru cel mai mare oraș al județului.

Marius Screciu a fost însoțit de Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți și al Consiliului Județean Mehedinți, de senatorul Liviu Mazilu și de alți membri ai partidului.

Marius Screciu a spus că are nevoie de un al doilea mandat pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele începute, dar și pe cele viitoare.
Marius_Screciu_candidatura1„Mi-am depus oficial, astăzi, candidatura pentru Primăria Drobeta Turnu Severin, cu simțul datoriei împlinite față de cetățeni și față de oraș.

Am nevoie de un al doilea mandat pentru a-mi duce la bun sfârșit proiectele începute, dar și cele viitoare și, împreună cu președintele Aladin Georgescu, alături de care fac o echipă foarte bună, sper să convingem severinenii și mehedințenii de buna-credință și de puterea noastră de muncă.

Campania mea va fi printre severineni, rezolvând problemele orașului, așa cum s-a întâmplat în ultimii 4 ani.

Mulțumesc pentru încrederea acordată, tuturor celor care mă susțin, echipei mele de candidați pentru Consiliul Local și promit, în continuare, să nu dezamăgesc!”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *