Marius Screciu: „Se dezinfectează toate spațiile publice din cartierele municipiului Drobeta Turnu Severin: trotuare, alei de acces, parcări, intrările în blocuri”

Screciu_dezintectie1Începând de astăzi, a demarat o amplă acțiune de dezinfectare a tuturor spațiile publice din cartierele municipiului Drobeta Turnu Severin, cu substanțe antiseptice certificate. Asta înseamnă:
trotuarele, aleile de acces, parcările, platformele de gunoi, intrările în blocuri, băncile, coșurile stradale.

„Acțiunea face parte din suplimentarea măsurilor de prevenire a răspândirii epidemiei cu noul coronavirus la nivelul orașului și pentru a asigura sănătatea comunității.

Am sectorizat orașul în opt zone, unde intervenim cu echipe de la Serviciul Gospodărie, concesionarul spațiilor verzi, salubritate, SECOM și, pe această cale, le mulțumesc tuturor pentru implicarea din această perioadă dificilă.

Reamintesc, că am luat decizia să fie închise și toate locurile de joacă din municipiu, rămâneți pe cât este posibil în case, iar noi facem toate eforturile pentru ca să fim cu toții în siguranță”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *