Marius Screciu, la inaugurarea Laboratorului electric de la Liceul Auto: „Primăria Drobeta Turnu Severin sprijină atât învățământul profesional, cat și dual”

Marius_Screciu_Liceu_AutoPrimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a participat astăzi la inaugurarea Laboratorului electric de la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Drobeta Turnu Severin, rezultat al proiectului “Ucenic Electrician” și implementat cu sprijinul unei firme private (CEZ Oltenia).

„Investiția își propune să sprijine actul didactic și să asigure pregătirea adecvată a elevilor aflați la început de drum în meseria de electrician, pentru că primul pas către performanță într-un domeniu îl reprezintă asigurarea condițiilor de studiu.
Primăria Drobeta Turnu Severin sprijină atât învățământul profesional, cat și dual, iar în 2019 am investit peste 500 mii lei în dotări la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din municipiu.
În același timp, încurajez companiile private să se implice în acțiuni de responsabilitate socială la nivelul comunității, pentru că doar împreună putem clădi un oraș puternic economic și social”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *