Marius Screciu: „Am alocat 130.000 de lei pentru dotarea cu aparatură performantă la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin”

Marius_Screciu_fonduri_SpitalPrimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, împreună cu președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, a efectuat o vizită la Secția de Cardiologie a Spitalului Județean pentru a vedea echipamentele medicale achiziționate cu fonduri acordate de Primăria Drobeta Turnu Severin. Este vorba despre alocarea unei sume de 130. 000 lei dotarea cu aparatură performantă.

„Sănătatea reprezintă una dintre cele mai importante componente în ceea ce privește calitatea vieții într-un oraș.
Am alocat 130.000 de lei pentru dotarea cu aparatură performantă, care poate salva vieți și vom continua să sprijinim financiar și în acest an modernizarea și dotarea unității medicale cu echipamente de specialitate.
Chiar dacă se află în subordinea Consiliului Județean, consider că spitalul este de o importanță specială, pentru că mai mult de jumătate dintre pacienți sunt severineni.
Fonduri vor fi alocate și Spitalului de Boli Infecțioase, așa cum au fost acordate și Spitalului CFR, astfel încât acestea să dispună de o infrastructură medicală modernă și să ofere servicii de calitate”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *