Lucrările pe drumul județean dintre Bunoaica și Cireșu au fost recepționate

Bunoaica_CiresuAstăzi s-a făcut recepția lucrărilor de reabilitare a Drumului Județean 607B, între localitățile Bunoaica și Cireșu, în cadrul proiectului „Reabilitare / Modernizare DJ607B, Sector Bunoaica – Cireșu, Km 22+507 – Km 27+900”, finanțat prin Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, dar și cu fonduri ale Consiliului Județean Mehedinți.

„Este vorba despre traseul pe care îl parcurg turiștii care vor să ajungă Complexul Carstic Topolnița – Epuran, la Peștera Topolnița. Tocmai importanța economică a drumului, dar și nevoia locuitorilor din zonă, m-au determinat să implementăm acest proiect și deși nu a fost ușor, mă bucur că am ajuns la bun sfârșit, iar lucrarea completează portofoliul promisiunilor îndeplinite.
De 30 de ani, locuitorii din comuna Cireșu, dar și autoritățile locale își doreau ca drumul acesta să fie modernizat. Noi am reușit, iar acum, drumul oferă condiții foarte bune de trafic, este marcat corespunzător și în plus, completează armonios peisajul oferit de natura generoasă!

În cadrul proiectului, pe lângă platforma drumului pe o distanță de 5,4 km, s-au realizat două poduri, s-au reparat podețele existente, s-au făcut racorduri cu 28 drumuri laterale și accese la 122 proprietăți din localitățile Bunoaica și Cireșu. De asemenea, s-au realizat dispozitive de scurgere a apelor.

Mulțumesc pentru sprijin, echipei din cadrul Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră Timișoara și doamnei director executiv, Anca Lolescu, dar și colegilor din Consiliul Județean Mehedinți”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *