Liviu Mazilu: “Cetățenii din Mehedinți sunt foarte îngrijorați, cei mai mulți își pun speranța în PSD, iar eu sunt convins că PSD va obține în Mehedinți un rezultat mai bun decât la locale”

Liviu_Mazilu_PSDReporter: Domnule Liviu Mazilu, sunteți candidat pe prima poziție a listei PSD Mehedinți pentru Senatul României. Cum vi se pare această campanie electorală în plină criză și cum reușiți să transmiteți mesajele electorale?

Liviu Mazilu: Este o campanie electorală atipică în care posibilitățile de a discuta electoratul sunt limitate. Noi eram obișnuiți cu mitinguri, cu zeci, sute de persoane, însă acum nu mai este posibil și, prin urmare, ne limităm la campania din ușă în ușă, pe străzi, pe cartiere, acolo unde ne întâlnim cu un număr limitat de alegători. Pe lângă asta încercăm să transmitem mesajele în principal în mediul online, dar și prin materiale electorale pe care le distribuim în cutiile poștale.

Reporter: Ați fost foarte mult și pe teren, în orașele și comunele județului. Care este starea de spirit în rândul cetățenilor pentru aceste alegeri comparativ cu alegerile locale care s-au încheiat relativ recent?

Liviu Mazilu: Cetățenii sunt foarte îngrijorați de actuala situație din țară, de evoluția pandemiei, de felul în care copiii lor învață carte, la care se adaugă nemulțumirile legate de pensii, salarii și nesiguranța locurilor de muncă. De aceea, cei mai mulți dintre ei își pun speranța în PSD, partid care a fost cel mai aproape de cei aflați în nevoi. În acest context, eu sunt convins că PSD va obține în județul Mehedinți un rezultat mai bun decât la locale, un rezultat care să fie apropiat de cel obținut în urmă cu 4 ani.

Reporter: Care este programul dumneavoastră pentru Mehedinți în situația foarte probabilă în care veți fi reales senator al județului?

Liviu Mazilu: În primul rând vreau să susțin toate proiectele și inițiativele primarilor din județ, indiferent de culoarea lor politică. Vreau, de asemenea, să susțin continuarea proiectelor de infrastructură rutieră și utilități, gaze, apă-canal, pentru a asigura condiții propice investitorilor în județ care să conducă la crearea de locuri de muncă bine plătite. Totodată, voi susține proiectele în reabilitarea spitalelor din județul Mehedinți pe care le are în derulare Consiliul Județean și mă refer la mai multe secții ale Spitalului Județean, precum și spitalele Strehaia și Vânju-Mare, nu în ultimul rând voi milita pentru dezvoltarea turismului în județul Mehedinți și sper ca județul nostru să fie inclus pe harta destinațiilor turistice atractive.

Reporter: Ce mesaj transmiteți cetățenilor și alegătorilor din județul Mehedinți pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie?

Liviu Mazilu: Mesajul meu către cetățenii și alegătorii din județul Mehedinți este un îndemn de a ieși la vot, pentru că statul în casă în ziua alegerilor este mai periculos decât Covid-19, să aibă încredere în noi și să voteze pentru parlamentari care să susțină un guvern responsabil și apropiat de români.

A consemnat Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *