Ion Cupă: „Vom scuti de la plata taxelor pe cei care utilizează apele subterane pentru irigații. Această scutire va fi pe toată perioada stării de urgență și șase luni după terminarea acesteia”

Ion_Cupa_PMPDeputatul din Mehedinți, Ion Cupă, a declarat că astăzi, 28 aprilie 2020, în cadrul Comisiei de Mediu și Echilibru Ecologic de la Camera Deputaților, se va dezbate și vota o inițiativă legislativă prin care agricultorii și fermierii români vor fi scutiți de la plata taxelor privind gospodărirea apelor pe cei care utilizează apele subterane pentru irigații. Această scutire va avea loc pe toată perioada stării de urgență și șase luni după terminarea acesteia

„Am atras atenția că agricultorii și fermierii români au nevoie de sprijin masiv în această perioadă grea din cauza pandemiei dar și a secetei care se anunță un risc major și în acest an.
Astăzi, 28 aprilie 2020 în Comisia de Mediu și Echilibru Ecologic de la Camera Deputaților vom dezbate și vom vota o inițiativă binevenită, un proiect de lege prin care vom scuti de la plata taxelor privind gospodărirea apelor pe cei care utilizează apele subterane pentru irigații. Această scutire de la plată pentru agricultorii și fermierii români va avea loc pe toată perioada stării de urgență și șase luni după terminarea acesteia”, a declarat deputatul Ion Cupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *